Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία πρεμιέρας για την ταινία Monster Hunter

*
Μιας και ήδη γνωρίζουμε την ημερομηνία πρεμιέρας της ταινίας Monster Hunter του Paul W. S. Anderson, μπορείτε να ξεκινήσετε την αντίστροφη μέτρηση. Όπως ανακοίνωσε η Sony Pictures, η ταινία θα ξεκινήσει να προβάλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες από τις 4 Σεπτεμβρίυ 2020. Πρωταγωνιστούν οι Milla Jovovich, Diego Boneta, Ron Perlman και Tony Jaa. Σύμφωνα με το σενάριο, πέρα από τον κόσμο μας, υπάρχει ένας άλλος γεμάτος πανίσχυρα και επικίνδυνα τέρατα, που εξουσιάζουν με την ισχύ. Όταν η Lt. Artemis (Jovovich) και οι πιστοί σε αυτή στρατιώτες αποβιβάζονται στο νέο κόσμο, η Artemis έρχεται αντιμέτωπη με το μεγαλύτερο σοκ της ζωής της. Για καλή της τύχη, στην προσπάθειά της να επιβιώσει ενάντια σε υπερμεγέθεις εχθρούς, η Artemis θα συνεργαστεί με έναν μυστηριώδη άντρα (Tony Jaa), που έχει βρει τον τρόπο να πολεμάει.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*